Fornøyde kunder

Vårt hovedmål er å tilfredsstille kundens forventninger med hensyn til håndverksmessig utførelse og leveringstid. Vi liker å si vi er best på å bygge om lokaler i full drift. For å klare dette bestreber vi oss på å ha et godt og sikkert arbeidsmiljø og gode realistiske fremdriftsplaner for de arbeider vi påtar oss.

De ansatte – en viktig suksessfaktor

Våre prosjektledere og anleggsledere er ingeniører eller har mesterbrev innenfor tømrerfaget. Våre tømrere har lang fartstid, svennebrev, og/eller mesterbrev i faget. I ekstra travle tider leies det inn tømrere/snekkere for å ta unna toppene. Håndverkskompaniet AS legger stor vekt på godt arbeidsmiljø og har en lav turn-over av arbeidsstokken. Gode rutiner og innarbeidede strukturer som fungerer godt i ulike prosjekter og under ulikt arbeidspress er viktige stikkord.
Vi har til enhver tid en eller to lærlinger ansatt for å bygge tømrerfaget videre.

Bakgrunn

Håndverkskompaniet ble grunnlagt i 1994 av Jan Terje Skalmerud og Helge Spildrejorde. En av selskapets første ansatte var Glenn Messel, som senere ble medeier i Håndverkskompaniet. I 2011 ble Sivert Varvin ansatt som daglig leder, både han og Sverre Corneliussen ble senere også medeiere i selskapet.

I 2021 fattet det svenske PE selskapet Adelis interesse for Håndverkskompaniet, som våren 2022 resulterte i en overføring av alle aksjene til de tidligere eierne.

Håndverkskompaniet er nå en del av en gruppen Vokstr som ledes av Petter Eiken og som skal spesialisere seg på og påta seg kommende prosjekter innen «forny»/rehabilitering, ombygging og tilbygg markedet.